Ismerje meg a MORA®-Diagnosztika és Terápia lehetőségeit


Prevenció

A MORA®-Manager Szűrés már a tünetek megjelenése előtt funkcionális és energetikai szinten lehetővé teszi a betegségek felismerését és célzott megszüntetését.


Akut és Krónikus Rendszerbetegségek

A MORA®-Diagnosztika és Terápia hatékony többek között különböző légzőrendszeri betegségek (pl. Asthma bronchiale), gyomor-bélrendszeri betegségek (pl. Crohn-betegség, Colitis ulcerosa), reumatológiai degeneratív betegségek és fájdalomszindrómák (pl. Rheumatoid arthritis), idegrendszeri betegségek (pl. Alzheimer-kór, Parkinson-kór, depresszió, migrén), bőrgyógyászati betegségek (pl. dermatitis, psoriasis) kezelésében.


biorezonancia daganatMozgásszervi betegségek és fájdalomsyndrómák:

Sokan már fiatal kortól akut vagy krónikus gyulladásos ill.degeneratív gerinc-ill.kis-és nagyizületi fájdalmaktól szenvednek.A migrain-és az egyéb fejfájások is a modern ember életének gyakori velejárói. A Mora-Diagnosztika és Terápia ezek közös,komplex oki terheléses hátterét tárja fel és szünteti meg.

Góc- és Daganatterápia

A koncepció, hogy az Evidence Based Medicine (EBM) - Bizonyítékon Alapuló Orvoslás góc- és daganatértelmezésétől eltérő, azt hatékonyan kiegészítő komplementer diagnosztika és terápia lehetséges, megvalósulni látszik a MORA®-Biorezonancia technológiával. A szervezet arra törekszik, hogy funkcionálisan és energetikailag is minél tovább "elsáncolja magát" a góc- és daganatfolyamatoktól, hogy a létfontosságú funkciók zavartalanul folyhassanak. Emiatt kerülnek felismerésre, kevés szerencsés esettől eltekintve, későn a rosszindulatú folyamatok. A MORA®-Nozóda-Diagnosztika és Terápia, valamint az immunrendszer daganatelleni küzdelmét döntően befolyásoló komplex terheléses háttér feltérképezése és célzott kezelése a kedvező tapasztalatok alapján reményteli fegyvernek látszik a daganat prevenció és terápia, valamint a daganatos betegek utógondozása terén. A MORA®-Degenerációs- és Mithokondropátia Teszt a degenerációs tendencia és a daganatkiváltó belső miliő különböző tényezőinek feltárásával a daganatrizikó korai felismerését, a veszélyeztetettség mértékét, a veszélyeztetett célszervek tesztelését, a már megkezdett kemoterápiás szerek vizsgálatát (hatásosság-hatástalanság, tolerancia-intolerancia), a kemoterápiás kezelés hatásosságának nyomonkövetését, a szervezetet támogató egyéb gyógyszerek speciális tesztjét teszi lehetővé. A petefészek-ciszták műtét nélküli eltüntetését nemcsak az irodalmi adatok, hanem a saját tapasztalatok is alátámasztják.


Allergiaterápia

A mai kemikáliákkal telített világban egyre több a klasszikus allergiás mellett az úgynevezett pseudoallergiás (álallergiás), valamint intoxikációs betegség. Ezek hátterének feltárásával és a konzekvens kioltóterápia segítségével a MORA®-Technika tartós, sok esetben végleges állapotjavulást képes elérni. Különböző kémiai anyagok, fémek tesztelése, fogászati anyagok beépítés előtti és utáni tolerancia-intolerancia tesztje is megvalósítható.


biorezonancia gomba


Gombafertőzések Komplex Kezelése

A kórokozó 80%-ban a Candida albicans és 150 további candidafajta. A Candidák csekély mennyiségben tünetek nélkül kimutathatók az egészséges emberek székletében (50%), száj-garat-üregében (30%), hüvelykenetében (25%), ritkábban a bőrön is. A kolonizáció gyengült immunrendszerű betegeknél (AIDS, leukaemia, malignus lymphoma, hosszan tartó kezelés kortikoszteroidokkal, citosztatikus és/vagy immunszupresszív terápia) klinikai tünetekkel járó candidafertőzéshez vezethet. A candidaterhelést olyan körülmények is elősegítik, mint a gyakori mértéktelen cukor- és fehérjefogyasztás, a következetlen antibiotikumszedés, a fogamzásgátlók és egyéb gyógyszerek miatt visszaszoruló egészséges bélflóra. Számos krónikus betegség és panasz a gombák méreganyagtermelésére vezethető vissza. A MORA®-Gomba-Diagnosztika és Terápia részletes képet ad a terhelés komplexitásáról és többfrontos "támadást" indít annak felszámolására. Mindemellett az átfogó terápiában helyet kap a normál bélflóra helyreállítása, speciális gombaétrend egyeztetve a MORA®-Allergiateszt tápanyagintolerancia-pozitivitásának eredményével, továbbá a hagyományos gombaellenes gyógyszerek, valamint a Colon-Hydroterápia.


Szenvedélybetegek Leszoktató Kezelése

Drog-, alkohol-, és dohányfüggő betegek részére rendelkezésre áll egy speciális kétlépcsős leszoktató program a MORA®-Terápia teljes "arzenáljának" felvonultatásával.


Vitaminok és Nyomelemek

A MORA®-Technológiába integrált speciális Orthomolekuláris- és Schüssler só-Diagnosztikával egyes többlet- és hiányállapotok deríthetők fel.


Színdiagnosztika és terápia

A környezeti szennyezések miatt kialakult hiányállapotok esetén a szervezet plusz támogatásaként bevethető a MORA®-Színdiagnosztika és Terápia kombinálva a Kínai 5-Elem-Tan integrált információival. Tetszőleges színek keverhetők ki és rezgésinformációként letesztelhető a szervezetre kifejtett energetikai hatásuk.


homeopatia fold


Földsugárzás és Elektroszmog

A földsugárzás és különösen a mesterséges elektromágneses terek jelentős terhelést jelentenek a modern ember számára. A MORA®-Geopátia Teszttel (egy csepp vér analízisével) konkrét képet alkothatunk ezen fizikai hatások részleteiről. A tesztinformációk a korrekciós kezeléshez hozzárendelhetők a terhelés forrásainak egyidejű kiiktatása mellett.

Az Ember szerves része a természetnek, ezért érthető, hogy ennek törvényei kikerülhetetlen hatást fejtenek ki mindennapi létünkre. Az embernek folyamatosan alkalmazkodnia kell a természet törvényeihez a fennmaradása és az egészsége érdekében. Ezt az alkalmazkodást segíti elő a Vaszati, az ősi védikus építészeti tudomány modern formája. Részletekért kattintson ide!


Pszichoszomatikus Betegségek

A MORA®-Bach virág-Diagnosztika és Terápia keretén belül 38 Bach virág illatanyagának rezgésinformációi alkalmazhatók. Pszichoszomatikus betegeknél különösen előnyösek az energetikai stabilizáció elősegítésében.


homeopatia magzat


Nemző- és Fogamzóképesség Helyreállítása ill. Javítása Anatómiai Kizáró Ok Hiánya Esetén

A környezeti toxikus anyagok közvetlenül vagy közvetve felboríthatják, főleg ösztrogénszerű hatásuknál fogva (xenoösztrogének), a hypothalamus, hypophysis, pajzsmirigy, mellékvese, here és petefészek hormonális egyensúlyát. Ezáltal zavarokat okozhatnak az ivarsejtek és a nemi szervek működésében, ezen keresztül a megtermékenyülés folyamatában. A toxikus anyagok kiválasztásával ill. semlegesítésével, a hormonális egyensúlyzavar helyreállításával normalizálódhat a nemző- és fogamzóképesség. A MORA®-Terápia ezen hatását az irodalmi és a saját tapasztalatok is megerősítik.


Méregtelenítés és Fogyókúra

Az átfogó méregtelenítés és egyben fogyókúra a MORA®-Diagnosztika és Terápia, a Lézer- és Tű-Akupunktura ill. a Colon-Hydroterápia teljeskörű kihasználásával történik.


Homeopátiás Gyógyszerek "Elektronikus" Alkalmazása

A MORA®-Meridian Teszttel és az univerzális Wala-Programmal több száz klasszikus homeopátiás gyógyszer választható ki az adatbázisból (elektronikus repertorizáció) és rezgésinformáció formájában közölhető a szervezettel.


Enzimműködések

A MORA®-Biológiai Katalizátor Teszt az enzimműködéseket gyorsító anyagok részletes analízisét teszi lehetővé.

Elérhetőségeink

Elérhetőségek

A vizsgálatokat a MORA Technika magyarországi oktatója, Dr. Balázsi Péter belgyógyász és reumatológus szakorvos végzi.
  • Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 16:00
  • Cím: 9400 Sopron Patak utca 11.
  • Tel: 06 (99) 334-773
  • Email: peterbalazsimora@outlook.com

Üzenet Online