Fedezze fel a MORA®-Technikát


Mi a MORA®-Biorezonanciaterápia lényege?

Szervezetünkben minden élettani folyamatot elektromágneses rezgések vezérelnek. A MORA®-Készülék kéz-, láb- és speciális elektródákon keresztül méri az összrezgésinformációt. Egy speciális biológiai szűrő segítségével szétválasztja a harmónikus és diszharmónikus rezgéskomponenseket. A diszharmónikus rezgéseket a tükörképrezgésükkel kioltja, a harmónikus rezgéseket pedig felerősíti, így regenerálja a szervezet öngyógyító képességét.
Honnan ered a MORA® név?

Dr. med. Franz Morell német orvos és Erich Rasche német mérnök dolgozta ki 1975-ben a MORA®-Biorezonanciaterápia működési elvét, amely a sok ezer éves funkcionális gyógyászat és a modern orvostudomány holisztikus szintézisét teszi lehetővé. Ők fektették le az elektronikus homeopátia alapjait az általuk kifejlesztett TSE (Test-Sender-Empfänger - Teszt-Adó-Vevő) révén. A TSE lehetővé teszi a homeopátiás és egyéb gyógyszerekből származó elektromágneses rezgések közvetlen mérését és elektronikus úton történő közvetítését, így terápiás felhasználását. Felismerték, hogy a gyógyszerek rezgésinformációi frekvenciatartományok szerint különböznek. A testazonos rezgésinformációk szintén különböző frekvenciatartományokban mozognak. A MORA®-Terápia során a rezgésinformációk a kívánt potencia függvényében különböző felerősítésekben multifunkcionális elektronikus filterrendszereken (Variofilter-Systems) keresztül elektronikus úton vezérelhetők.


Miért van szükség a másfél-két órás szűrővizsgálatra?

Szervezetünk öngyógyító képessége az elégtelen méregtelenítés miatt felgyülemlő és lerakódó toxikus anyagok következtében gátlódik. Ezeket a funkcionális és terápiás akadályokat fel kell térképezni a páciensspecifikus kezelés hatékonyabbá tétele érdekében.


Miért fontos minél korábban elvégezni a MORA®-Szűrővizsgálatot?

A betegségek legtöbbször funkcionális és energetikai zavarként kezdődnek. Ebben a kezdeti stádiumban még nincsenek riasztó jelek, panaszok és a hagyományos gyógyászat diagnosztikus lehetőségei sem képesek feltárni a kezdődő elváltozásokat. Az immunrendszer ill. egyéb mechanizmusok által kifejtett kompenzációs mechanizmusok idővel kimerülnek és a betegség manifesztálódik organikus eltérésekkel, konkrét tünetekkel kísérve. A MORA®-Diagnosztika és Terápia már a korai funkcionális és energetikai zavart kimutatja és megszünteti megelőzve a betegség tényleges kifejlődését.


Hogyan történik a szűrővizsgálat?

A vizsgálatot belgyógyász és reumaszakorvos végzi. Első lépés a Meridianvégpont-Analízis. Minden köröm két oldalán 1-1 meridianvégpont mérése történik, amelyek a velük kapcsolatos szervek aktuális funkcionális és energetikai terhelési megoszlási viszonyait határozzák meg. Az értékeket egy oszlopdiagramm rögzíti (a kiértékelésnél a kínai akupunktúra és a Voll-féle elektroakupunktúra elvei érvényesülnek). A Cornelissen-féle Rendszerdiagnosztika keretén belül sor kerül a szervezet öngyógyító képességét gátló urbanizációs és kemizációs terhelések komplex tesztjére a terhelési hierarchia (fontossági sorrend) figyelembevételével (Bázisteszt). A finom szervdiagnosztika a gyengült szervi funkciók megállapítását teszi lehetővé főleg egészséges szervekből és szövetekből származó információk felhasználásával (Szervszűrőteszt). A közös terheléses háttér feltérképezésére alkalmas Elektronikus Homeopátia Tesztek mintegy 25000 tesztinformációt tartalmaznak. A Korrelációs Tesztek virtuális vagy valós elektródák felhasználásával, különböző típusú információk egymás mellé rendelésével ok-okozati összefüggéseket, többlet- és hiányállapotokat derítenek fel. Kiemelt szerephez jut a speciális Gyógyszerteszt az 1-Pont-Mérés-Technika és a MeBe (maximális kötőszöveti terhelés) információi felhasználásával az adott készítmény hatásosságának-hatástalanságának, a szervezet tolerancia-intoleranciaválaszának feltárására.


Hogyan történik a kezelés?

A kezelt személy kéz-, láb- és speciális elektródákkal kapcsolódik a MORA®-Készülékhez. Így létrejön egy speciális diagnosztikus és terápiás kommunikációs funkciókör, amely integratívan kapcsolódik a szervezet komplex funkciókörhálózatához. A kezelés során a szervezet összrezgésinformációjának többszöri levételét követően, a disszharmónikus és harmónikus rezgéskomponensek szétválasztása és a rezgések modulálása után a korrekciós információk visszakerülnek a szervezetre. Ezzel szinkronban a korábban megállapított pozitív tesztinformációk is lekérhetők a memóriatárolóból és hozzárendelhetők a kezeléshez. A klinikai helyzettel összefüggő testváladékok, mint koncentrált információhordozók értékelés után szintén beépíthetők a terápiába. Lehetőség nyílik a beteg saját gyógyszereinek individualizálására egy mágneses elektróda segítségével a feldolgozott páciens- és problémaspecifikus információk “ráégetésével”. A kezelés során mindig készül egy elektrohomeopátiás információs csepp, amelyet a betegnek két kezelés között kell szednie a szervezet folyamatos támogatása érdekében. Információtartalma minden kezelés alkalmával aktualizálásra kerül.

Elérhetőségeink

Elérhetőségek

A vizsgálatokat a MORA Technika magyarországi oktatója, Dr. Balázsi Péter belgyógyász és reumatológus szakorvos végzi.
  • Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 16:00
  • Cím: 9400 Sopron Patak utca 11.
  • Tel: 06 (99) 334-773
  • Email: peterbalazsimora@outlook.com

Üzenet Online